Avókádó, ropogós bacon szallonában!

Az avokadó igazi kincs, imádom a sokoldalúságát! 

Reggelire nagyon sokféleképpen elkészíthető. Bacon szallonába tekert a kedvenc, a közepébe rejtett tojással isteni! 

 

img_1468.JPG

Hozzávalók:

(1 személyre)

  • 1 érett avokadó 
  • 1 főtt tójás 
  • 3 szelet bacon szalonna 

img_4229_1.JPG

 

Elkészítés:

  1. A tójást főzzük forrástól számított 8 percig.
  2. Az avokádót vágjuk ketté.
  3. A megfőtt tójást hámozzuk meg.
  4. Az avókádómag helyére tegyük a tójást, illeszük egymásba a szétvágott avokádót majd tekerjük be a bacon szalonnával.
  5. Előmelegített serpenyőben süssük addig amíg a bacon jó ropogós nem lesz.