Bundázott eperszemek

Friss eperből nagyon sok mindent lehet készíteni!

Amíg  tart az eperszezON, próbáld ki ezt a receptet is! 

Nem bonyolult, bárki bele tud mártani egy szem epret olvasztott csokiba!... de szóljatok, ha tévedek! 

img_6139.JPG

Hozzávalók: 

  • eper
  • étcsoki
  • kókuszreszelék
  • palacsintatészta
  • 1 ek zabpehely
  • olaj a sütéshez

Hozzávaló mennyiséget szándékosan nem írtam! Mindenki maga döntse el, hogy mennyit szeretne készíteni! 

Elkészítés:

  1. Az eper szemeket tisztítsuk meg, mossuk meg és papírtörlőre helyezve hagyjuk amíg száraz lessz!
  2. A csokit olvasszuk fel gőz felett majd az eperszemeket mártsuk bele és szórjuk meg kókuszreszelékkel majd tegyük be a hűtőbe.
  3. Készítsünk egy sűrűbb állagú palacsintatésztát, (én tettem bele egy kanál zabpelyhet is,) villa segítségével forgassuk bele a csokis, kokuszreszelékes eperszemeket és forró olajba süssük ki! 

Jó étvágyat hozzá! 

Ha tetszett a recept oszd meg másokkal is!