Kolbász krémmel töltött tekercs

Mivel beköszöntött a tavasz ezért egy gyorsan elkészíthető uzsonna receptet hoztam, a szabadban garantáltan jól fog esni!

Hozzávalók:

  • 1 csomag leveles tészta
  • 15 dkg krémsajt (mascarpone is lehet)
  • 15 dkg kolbász
  • 100 g rukkola 
  • egy fej vöröshagyma
  • 2 cikk fokhagyma

 

img_3461.JPG

Elkészítés:

  1. Mossuk meg a rukkolát és papírtőrlőre terítve hagyjuk megszáradni.
  2. A krémsajtot, kolbászt, hagymát és a fokhagymát turmixoljuk össze.
  3. A sütőt 180 fokra melegítsük előre.
  4. A hűtőből vegyük ki a leveles tésztát, nyújtsuk ki kenjük rá a kolbászkrémet majd halmozzuk rá a rukkola salátát.
  5. Szorosan tekerjük fel, vágjunk ,1 cm vastagságú szeleteket majd helyezzük a sütő papírral kibélelt tepsibe.
  6. 20-25 perc alatt süssük készre!

 

img_3459.JPG

 

img_3463.JPG