Kolbász krémmel töltött tekercs
Mivel beköszöntött a tavasz ezért egy gyorsan elkészíthető uzsonna receptet hoztam, a szabadban garantáltan jól fog esni!
Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 15 dkg krémsajt (mascarpone is lehet)
- 15 dkg kolbász
- 100 g rukkola
- egy fej vöröshagyma
- 2 cikk fokhagyma
Elkészítés:
- Mossuk meg a rukkolát és papírtőrlőre terítve hagyjuk megszáradni.
- A krémsajtot, kolbászt, hagymát és a fokhagymát turmixoljuk össze.
- A sütőt 180 fokra melegítsük előre.
- A hűtőből vegyük ki a leveles tésztát, nyújtsuk ki kenjük rá a kolbászkrémet majd halmozzuk rá a rukkola salátát.
- Szorosan tekerjük fel, vágjunk ,1 cm vastagságú szeleteket majd helyezzük a sütő papírral kibélelt tepsibe.
- 20-25 perc alatt süssük készre!